About Frank

We sell nothing with a spark!

Natuurlijk bestaat Frank Seltzer niet. Frank is gewoon bedacht door ons omdat wij ons favoriete drankje met jullie willen delen. Een drankje met alcohol, maar zonder poespas. In het Engels ook wel ''Frank'' genoemd. 

Het is het frisse drankje waar de bewuste consument naar op zoek is. Vooral in deze maatschappij waar er meer van je verwacht wordt, het steeds beter moet en je ook nog gezonder wilt leven. Frank wil juist dat je even niets moet. Een lekker drankje, maar toch laag in calorieën. 

Wat is Hard Seltzer?

Hard Seltzer is een laag-alcoholische drankje en bestaat uit bruiswater, neutrale alcohol en aroma's van fruit. Hard Seltzer wordt ook wel gezien als hét drankje van de huidige generatie jongeren, aangezien het makkelijk te drinken is en minder calorieën bevat dan bier en wijn.

Wat is Frank Seltzer?

Frank is een Hard Seltzer met bruisend water, een natuurlijk aroma, 4,5% alcohol en geen toegevoegde suiker. Daardoor bevat Frank Selzer slechts 25kcal per 100ml. Per blikje is dit 84kcal. De calorieën zijn alleen afkomstig van alcohol. 

Frank Seltzer in de horeca!

Frank Seltzer heeft een unieke glazen horeca fles van 330ml, verkrijgbaar in alle drie de varianten; Prime Lime, Peach Perfect en Fram Booze. 
 dscf0819-frank-seltzer-min.jpg


Mocht je binnenkort iemand zien die op Frank Seltzer lijkt, stuur ons dan een mailtje: ikzagfrank@frankseltzer.com of een DM op onze Instagram @Frank.Seltzer. 


Vinden wij altijd leuk! 

Stay Frank.